Jäseneksi

Oletko aina halunnut seilata pitkin Turun saaristoa aina Ahvenanmaalle asti ja sukellella hylyillä, seinämillä ja muilla mielenkiintoisilla kohteilla aivan kuin olisit legendaarisen sukeltajan Jacques Cousteaun Calypso-laivan kyydissä? Lähde mukaan Nautic Clubin tukialuksen m/s Tavin viikonloppu- tai kesälomareissulle ja voit toteuttaa unelmasi! 

Tiesitkö, että mitä kauemmas ulkosaaristoon mennään, sitä kirkkaammiksi vedet yleensä muuttuvat? Tavin kyydissä pääset omakohtaisesti toteamaan tämän asian. Liittyykö kylmä ja muu kärsimys mielestäsi olennaisesti merellä liikkumiseen ja sukeltamiseen? Tavin kyydissä voit todeta kuinka mukavaa ja turvallista (ja myös lämmintä, Tavilla on sauna) on harrastaa sukeltamista juuri sukellustoimintaa varten varustellulta alukselta käsin! Sukelluskautemme alkaa aikaisin keväällä ja loppuu talven saapuessa. Tänä aikana, lähes joka viikonloppu, Tavi seilaa pitkin saaristoa. 

Jos liityt Nautic Clubin jäseneksi, olet oikeutettu käyttämään seuran kompressoreita ilmatäyttöihisi (ilmaa ilmaiseksi, lisämaksusta nitrox ja 100% O2) ja osallistumaan viikonloppu- ja kesälomareissuille Tavin kyydissä. Seuramme reissuilla jokainen jäsen osallistuu päivittäisiin askareisiin parhaansa mukaan. On kyse sitten ruoanlaitosta, kiinnittymisestä siivoamisesta tai kumiveneen operoinnista. Jokainen tietysti omien taitojensa mukaan. Lisäksi Nautic Club hakee aina vuoden alussa sukellusluvat jäsenistölleen mm. Ahvenanmaalle, Kökarin kirkkaisiin vesiin ja tietenkin mielenkiintoisimmille Saaristomeren suoja-alueille, joten jäsenenä sinulla on hyvät mahdollisuudet päästä kohteille, joille on hyvin vaikea muuten päästä. 

Nyt sinulla on mahdollisuus liittyä joukkoomme iloiseen kokonaan ilman liittymismaksua. Nautic Clubin jäseneksi voi liittyä jokainen laitesukelluskortin suorittanut henkilö. Jäseneksi liittyminen ei vaadi muuta kuin seuran vuosittaisen jäsenmaksun (130€ kaudella 2023) maksamisen. Tämä järjestely on voimassa toistaiseksi. 

Lisätietoja ja vastauksia virinneisiin kysymyksiin saat sähköpostitse seuran puheenjohtajalta Tuomas Auremaalta. Parhaiten seuran toimintaan voit tietysti tutustua lähtemällä mukaan reissulle Tavin kyytiin, silloin näet parhaiten kuinka hauskaa meillä on! 

Nautic Club urheilusukeltajat ry
m/s Tavi
Puh: 0400 - 829 143 (Huomaa, että tästä numerosta vastataan vain kun Tavilla on joku, eli varmimmin kesällä viikonloppuisin)
Sähköposti: mstavi ( a t ) nauticclub.fi